Zespresso by Zepter Swiss - un expresor pentru familia dvs.

Cere oferta pret

ZESPRESSO CAFE BY ZEPTER INTERNATIONAL SWISS Bun gasit! „Cafeaua trebuie sa fie neagra ca diavolul, fierbinte ca iadul, pura ca un inger si dulce ca dragostea.

ZESPRESSO CAFE BY ZEPTER INTERNATIONAL SWISS
Bun gasit!
„Cafeaua trebuie sa fie neagra ca diavolul, fierbinte ca iadul, pura ca un inger si dulce ca dragostea.”
Charles-Maurice de Talleyrand

Comanda la dan.foarfeca@yahoo.com sau la tel.0721803142, pret 500 lei ron.
Un espressor elegant, de generatie noua, pentru prepararea sub presiune a cafelei incapsulate
Aparatul echipat cu un rezervor de apa transparent, o pompa de presiune de 18 bari si o clapeta face ca prepararea unui espresso prin sistemul de „pre-infuzare”, care extrage aromele unice ale cafelei, sa devina foarte usoara. Panoul de control simplu, cu numai doua butoane – unul pentru pornirea / oprirea aparatului, iar celalalt pentru a indica cand este atinsa temperatura corecta a apei – face ca prepararea espresso-ului perfect sa fie mai usoara ca niciodata. Nivelul ajustabil al apei va permite sa dozati apa in concordanta cu preferintele individuale si sa preparati rapid fie espresso-ul traditional, fie pe cel lung.
Zespresso Cafe by Zepter International Swiss include cele mai noi progrese tehnologice, oferind: Temperatura optima a apei, de 88sC.
Apa patrunde in capsula la presiunea adecvata.
Timp rapid de preparare, de numai 25 de secunde.
O spuma bogata, de culoarea alunei, cu marginile de un aramiu inchis.
In plus, structura compacta a spumei retine bulele minuscule de aer, care nu se scufunda dupa preparare. Pe scurt, este solutia excelenta pentru a prepara, simplu si placut, un espresso italian delicios, special pentru Dvs. Toate functiile sunt extrem de practice si simple.
Rezervor de apa detasabil (cu o capacitate de 1000 cm3)
Pompa de presiune (presiune nominala de 20 de bari). Zespresso Cafe satisface cele mai exigente standarde mondiale de calitate.DESPRE SANATATECafeaua si organismul nostruDe ce sa nu combinam placerea cafelei cu impactul pozitiv asupra organismului uman"
Sunt persoane care incearca sa consumea cafea doar ocazional, in cantitati minime, sau o prefera „decafeinizata”, facandu-si griji in privinta efectelor negative. Dar, pentru majoritatea, cafeaua este bautura principala, din care se consuma, in medie, trei cesti zilnic.
Asadar, avem motive pentru a ne ingrijora in privinta sanatatii din cauza consumului frecvent" Cercetarile conduse de Facultatea de Medicina de la Harvard au aratat ca, daca consumati cateva cesti de cafea pe zi, nu doar ca nu este nociv, ci chiar va poate imbunatati sanatatea¹.
„Cinci cesti de cafea pe zi...”Cafeaua consumata in cantitati moderate are urmatoarele beneficii:
reduce riscul de peritonita biliara;
datorita proprietatilor anticancerigene, reduce riscul de cancer la ficat si de colon la bautorii de cafea, in proportie de 50% prin comparatie cu cei care nu consuma cafea;
reduce probabilitatea problemelor hepatice la persoanele din grupul cu risc ridicat;
reduce riscul bolii Parkinson.
In plus, conform cercetarilor efectuate la Universitatea Georgia din Atena, S.U.A, cafeina din cafea este foarte eficienta in combaterea durerilor musculare cauzate de exercitii in exces. Grupul de persoane testate carora le-a fost administrata o doza de cafeina cu o ora inainte unor exercitii fizice dificile a manifestat o scadere a sensibilitati la durere cu 48%, iar la cei care au efectuat exercitii mai putin solicitante, scaderea a fost de 28%². Studiile efectuate pe soareci de catre oamenii de stiinta ai institutului Byrd Alzheimer au indicat ca un consum zilnic de cafea nu numai ca poate reduce riscul afectiunii Alzheimer, dar poate proteja eficient impotriva acesteia si organismul uman, totodata ajutandu-i pe cei care sufera de aceasta maladie³.
1) Facultatea de Medicina de la Harvard – Harvard Health Publications
2) Cafeina atenueaza doar durerile musculare cu declansare intarziata si diminuarea fortei in urma unor exercitii exagerate. Maridakis V, O’Connor PJ, Dudley GA,McCully KK. J Pain. 2006 Dec 8.
3)
AVANTAJELE PRODUSULUI

Gustul divin al Zespresso Cafe provine din procesul sau unic de preparare. Etapele procesului de preparare:
1 - Absorbtia apei
Apa din rezervor ajunge, prin orificiile din aluminiu, in partea superioara a capsulei cu baza special etanseizata.
2 - Prima umplere
Apa fierbinte retinuta in interior umple capsula ermetica pana sus si, datorita presiunii in crestere, cafeaua este inmuiata cu apa, extragandu-se in proportie de 100% proprietatile organoleptice si aromatice ale acesteia.
3 - Presurizarea
Presiunea din interiorul capsulei (cca. 18 bari) creste treptat, impingand baza capsulei cu cafea catre acul din otel de sub compartiment, pana o strapunge.
4 - Umplerea finala
Apoi incepe umplerea finala. Presiunea apei nu se modifica, facilitand extractia optima a tuturor aromelor pretioase si volatile ale cafelei. Acest proces, cunoscut sub numele de „pre-infuzie”, aduce gustul si aroma desavarsite ale cafelei in ceasca Dvs., datorita apei care se infiltreaza uniform si perfect in cafeaua macinata din interiorul capsulei. Filtrul de hartie de la baza capsulei impiedica indepartarea oricarei cantitati de cafea care ar putea afecta proportiile. Doar aparatul Zespresso Cafe si capsula de cafea pot intensifica gustul, personalitatea si aroma sortimentelor Zespresso Cafe.
Calitatea apei este un factor important, care modifica gustul cafelei preparate. Cafeaua contine calciu sau plumb in exces" Nu suna prea bine! Din pacate, conform surselor, 62% din apa de la robinet nu este adecvata consumului. Plumbul, cadmiul, cromul, azbestul, pesticidele si numerosii detergenti sunt doar cateva dintre substantele poluante prezente in cea mai mare parte a apei potabile, alterand gustul si valoarea bauturilor preparate cu ea.
Substantele toxice pot aparea in apa potabila ca rezultat al contaminarii apei neprelucrate, al aplicarii unor procese de tratare necorespunzatoare si al contaminarii conductelor de apa sau a sistemelor interne. Asadar, daca dorim sa obtinem cea mai buna cafea posibila, este important sa folosim o apa filtrata corespunzator.
Sa fie tare si densa, cu o textura catifelata si gust caracteristic, puternic, cu accente echilibrate"
Ori, poate, usoara, cu o nota de cacao si o usoara aroma dulce"
BENEFICIILE PRODUSULUI

Hmmm, spuma...
arta prepararii unui espressoMilioane de persoane din intreaga lume isi incep ziua cu o ceasca de cafea gustoasa si tare, preparata in diverse moduri, de la cea turceasca la cea greceasca, de la cafe latte la cappuccino; in cele mai multe cazuri, cafeaua cu lapte si espresso este cea mai rapida metoda de preparare a cafelei. Unii dintre noi beau espressoul de dimineata in graba, rasfoind rapid hartii; altii savureaza lent gustul si aroma cafelei lor, in timp ce iau o pauza prelungita in cafeaneaua preferata. In timp ce savurati cafeaua zilnica si va bucurati de gustul minunat al unui espresso, de aroma sa subtila si de spuma voluptoasa, va ganditi vreodata la cum se obtine" Espresso nu este un tip de cafea, ci o metoda de preparare, care are la baza trecerea apei fierbinti, sub presiune inalta, prin cafeaua macinata, compactata in interiorul capsulei. Procesul dureaza numai 25 de secunde. Uitati pentru o clipade orice altceva cu Zespresso Cafe. Selectati sortimentul de cafea care va place, in functie de aroma si taria sa, din colectia unica Ze-presso® Cafe. Patru sortimente de cafea atent selectate sunt introduse in capsule speciale, ce contin cantitatea potrivita pentru o ceasca de espresso, 6-7 grame, echivalentul unei linguri de cafea. Aceasta cantitate poate fi insa ajustata conform preferintelor personale, iar o ceasca de espresso poate fi preparata din doua sau mai multe capsule. Asigurati-va ca temperatura apei din espressor este cea adecvata pentru prepararea espressoului. Temperatura optima este de 88sC. O temperatura mai mica nu va da nastere unei cafele gustoase, pe cand o temperatura prea mare poate „opari” cafeaua, dandu-i un gust mai amar si un miros neplacut. Primele picaturi formeaza partea superioara a espresso-ului, care mentin temperatura potrivita pana la finalizarea prepararii si fiind baza spumei de 2-4 ml. Spuma de deasupra apare in momentul final al procesului, ca o dovada vizuala a unui proces de preparare corect.
Galerie fotoZepter Zespresso Swiss - expresor de lux si mare finete pentru familie

Cere oferta pret Zespresso by Zepter Swiss - un expresor pentru familia dvs.


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us