Vand sirop natural presat la rece din fructe de padure

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Târg

Cere oferta pret

vand sirop natural PRESAT LA RECE-RETETA TRADITIONALA-OBTINUT DIN PULPA DE FRUCT 50% SI ZAHAR 50%.SORTIMENTE DE SIROP : CATINA, FRUCTE DE SOC, MACESE, PORUMBE,

vand sirop natural PRESAT
LA RECE-RETETA TRADITIONALA-OBTINUT DIN PULPA DE FRUCT 50% SI ZAHAR
50%.SORTIMENTE DE SIROP : CATINA, FRUCTE DE SOC, MACESE, PORUMBE, PADUCEL.LA
CERERE ZAHARUL POATE FI INLOCUIT CU MIERE. PRET 20 LEI-500 ML(680GR.).TELEFON: 0722667889
Exista un cuvant care caracterizeaza cel mai bine catina:antioxidant! Fructul de
catina contine de doua ori mai multa vitamina
C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele,. Alte vitamine
prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F, PP,
aminoacizi .Betacarotenul – necesar ochilor se gaseste in catina alba din belsug, (intr-un
procent net superior celui din pulpa de morcov) iar prin vitamina E, numita
si “a tineretii”, catina alba este implicata in cele mai importante procese de
regenerare din organism. Mai regasim acid linoleic, linolic, arucic, carotenoide, licopen,
tocoferol, zaharuri, pectine, acizi grasi esentiali, acid folic si izoramnetol,
flavonoide, substante tanante, celuloza, microelemente ca: fosfor,
calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc. Efectele
benefice ale acestei plante sunt cunoscute inca din antichitate, iar in
prezent, de la catina se obtin urmatoarele produse: ceaiuri din fructe, muguri, frunze si chiar scoarta, siropuri de fructe, ulei de fructe. Acesta din urma este
si cel mai valoros din punct de vedere medical. Fructele de porumbe contin: flavone,
saruri de magneziu si potasiu, quercetin, kemferol, acizi organici, glicozizi
cianhidrogeni si glicocamferozide, flavonozizi, zaharuri, antocianini,
prunicianina, acizi organici, polifenoli, saruri de calciu si magneziu,
gumirezine. La coacerea deplina, porumbele contin apa (circa 86 %), zaharuri
(6-8 %), acizi ( cca 2 %), substante tanante, proteine, celuloza, polifenoli,
antociani, elemente minerale (potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, cupru,
sodiu s.a.), provitamina A, vitaminele B1, B2, PP, C. s.a. Dintre fructe,
porumbele sunt cele mai bogate in tanin. Valoarea lor energetica este de circa
56 kcal la 100 g. Fructul de maces este o sursa naturala
concentrata de vitamina C si antioxidanti, care detine proprietati
antimicrobiene. In continutul chimic al
fructelor predomina vitamina C (acidul ascorbic si acidul dehidroascorbic) in
cantitate de 0,5 – 2%, de 5 de ori mai mult decat in lamai, de 8-10 de ori mai
mult decat in cirese, visine si mandarine si de 20 de ori mai mult decat in
mere. De remarcat faptul ca fructele macesului de munte au un continut mult mai
mare de vitamina C (8-10 g%), depasind de aprox. 10 ori continutul fructelor de
la ses.In afara de vitamina C, macesele contin si alte vitamine de mare valoare
pentru organismul uman: provitamina A (de 20 ori mai mult decat in mere),
vitaminele B1, B2, K, P si PP. vitaminele A, B1, B2, P, K, acid nicotinic
(vitamina antipelagroasa).zaharuri, acid citric si malic, pectine, tanini Fructele de
soc sunt foarte puternice ca remediu, fiind considerate mai degraba medicament
decat aliment. Fructele socului contin acizi si zaharuri, dar si vitamina C si
vitamine din complexul B Principalii
constituenti ai socului: Fructele
coapte contin 80-95% apa, rutozid, izocvercetina, antociani, aminoacizi, acizi
organici: citric, chimic, malic, sichimic, taninuri, zaharuri (9,1%), vitamina
C (65-120 mg%), vitamine din complexul B, vitamina A (300 |ig%), saruri
minerale, in special potasiu (300 mg%).

Cere oferta pret Vand sirop natural presat la rece din fructe de padure


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us