Program Gestiune Restaurante

Report abuse Categorie: Electronice & IT
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

AUTOSOFT NOTE-program gestiune restaurante-utilizare simpla, permite gestiunea si controlul activitatii restaurante/ baruri. Se introduc datele initiale:

AUTOSOFT NOTE-program gestiune restaurante-utilizare simpla, permite gestiunea si controlul activitatii restaurante/ baruri.
Se introduc datele initiale: nume ospatari, produse din meniu,materii prime utilizate la bucatarie, comenzile primite de ospatari, pe mese.
Se obtin: - Bonuri pentru bucatarie si bar (pentru descarcarea gestiunii), care contin datele: ospatar, data, ora, masa, produse, valoare;
- Note de plata
- Situatia valorica comenzi pentru care nu s-a facut nota de plata, pe ospatari/ mese cu vizualizarea notei de plata;
- Posibilitate alegere mod de incasare: numerar/ virament.
- Statistici privind bonurile - toate produsele care apar in bonurile emise din ziua curenta. Daca se alege o alta data, vor putea fi vizualizate bonurile din data respectiva; iar daca se sterge data, vor aparea toate bonurile. Se poate alege un anumit produs si atunci se vede ce cantitate a fost comandata, ce valoare are respectiva cantitate, sau se poate alege un anumit ospatar si se obtin produsele comandate de respectivul ospatar. Daca se introduce si o gestiune, se pot afla valoarea bonurilor pentru bar / bucatarie (eventual pentru un anumit ospatar).
- Statistici privind consumul de produse pe ospatari/ mese/ bar/ bucatarie (cantitative si valorice). La sfarsitul zilei aveti deja cat anume a incasat un ospatar, cat s-a vandut din bar / bucatarie, total valoare pentru notele de plata (incasari totale), incasari realizate de un chelner, incasarile pentru produsele de bar / bucatarie.
- Retetar (calcul automat al pretului pentru produsul respectiv) unde apar produsele, asa cum apar ele in listele de meniuri si produsele introduse la materie prima. Pe baza acestor preturi se va calcula pretul unui produs in retetar. Daca se doreste, se poate tipari o anumita reteta.
- Calcul consum de materii prime in urma vanzarii; se poate calcula un consum efectiv pentru materiile prime sau stabili necesarul de materie prima pentru o eventuala masa festiva sau de grup.
Daca se doreste aflarea cantitatilor vandute. Calculele se fac pentru notele de plata din data afisata. Cantitatile de materii prime se opereaza in balanta stocurilor cu alegerea unei date, sau se poate sterge data, si atunci va fi centralizata intreaga cantitate.
- Actualizare pret, se recalculeaza preturile produselor din retetar, in functie de noile preturi ale materiilor prime. La capatul unei zile de lucru sau atunci cand se doreste, fisierele cu bonuri si note de plata se golesc, si se poate reincepe lucru
- Anticipare necesarmaterii prime pentru ziua urmatoare.
- Borderou incasari
- Centralizator note
- Calcul stoc (dupa ce se trec produsele care se folosesc pentru produsele de bucatarie/ bar cu unitatea de masura/ pretul/ cantitatea initiala/ intrarile de materii prime), se poate selecta si tiparii stocul pentru toate gestiunile, sau pentru o gestiune anume.
- Liste de meniuri;
- Personalizare cu sigla restaurantului.
021-3220527; 0744239020; http://www.autosoft.ro

Cere oferta pret Program Gestiune Restaurante


check

Alte Produse Program Gestiune Restaurante