Piept pui cu os

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat sa cuprinda sternul si coastele sau o parte a acestora ,

Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat sa cuprinda sternul si coastele sau o parte a acestora ,distribuite pe ambele parti,impreuna cu musculatura in aderenta naturala.

Pieptul poate fi intreg sau portionat in jumatati .Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.

Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 o C pana maxim + 4 o C determinata inprofunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -18 o C determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei.

Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 1kg si 1.3 kg pentru casoleta si 1kg si 2.5 kg pentru punga.La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.

Pieptul de Pui Dezosat cu Os este un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect desprins din carcasa si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca.

Pieptul de Pui cu Os este un produs bio obtinut din pui in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Pieptul de Pui cu Os Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.

Cere oferta pret Piept pui cu os


check