Piept de rata
Cere oferta pret
Ingrediente 1 bucata piept de rata 130 g de bacon A½ varza rosie 1-2 portocale 60 g de unt 3 lingurite de zahar 30 ml de cognac 2 mere scortisoara 100 ml vin rosu sare,
Ingrediente
1 bucata piept de rata
130 g de bacon
A½ varza rosie
1-2 portocale
60 g de unt
3 lingurite de zahar
30 ml de cognac
2 mere
scortisoara
100 ml vin rosu
sare, piper
ulei
Mod de preparare reteta Piept de rata cu varza exotica,
Pt marinada: ulei, vin rosu, menta, zeama de portocala, boabe de piper si ienibahar sparte,sare si o lingurita de miere, sare
Se pune pieptul de rata in marinada formata din ingredientele de mai sus si se lasa aproximativ 30 de minute. In acest timp ne apucam de taierea verzei cat mai subtire. Taiem baconul julien si in tragem la tigaie pana se rumeneste frumos dupa care adaugam varza care va prelua din savoarea baconului, lasam sa se inmoaie varza si adaugam vinul rosu, zaharul, scortisoara, adaugam sare si piper si lasam sa scada.
Luam o tigaie non-aderenta iar in ea vom pune pieptul de rata, caruia in prealabil ii vom face un grilaj pe partea cu grasimea, aceasta va trebui sa fie partea care se va aseza in tigaie prima(deci cu grasimea in jos) nu se adauga nici un pic de ulei sau grasime deoarece aceasta isi va lasa suficienta grasime. Lasam 7 minute dupa care intoarcem si pe cealalta parte, dupa ce i-am dat o fata, pieptul de rata va fi dat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, va trebui incercat, carnea va trebui sa ramana un pic roze, iar temperatura ideala cand pieptul va fi facut va trebui sa fie in jur de 70 de grade. Dupa care scoatem pieptul il invelim in folie si asteptam sa montam preparatul.
Curatam cele doua mere de coaja si seminte si va trebui sa le facem un piure(blender) sau putem sa le taiem julien, acest piure rezultat il vom adauga peste varza noastra.Incercam varza sa vedem daca mai trebuie ceva de adaugat sau daca este suficient de dulce daca nu este suficient de facuta mai adaugam un pic de vin si continuam gatirea.
Trecem la pregatirea sosului: luam untul pe care il taiem in cubulete dandu-le prin faina dupa care scuturam surplusul, in punem in tigaie iar cand acesta s-a topit adaugam feliile de la o portocala, adaugam sucul de la cealalta portocala si coaja taiata foarte fin si curatata foarte bine de partea alba(deoarece aceasta da amareala).
Se lasa sa se reduca; aproape de final adaugam si cognacul si mai lasam putin cat sa prinda un gust deosebit
Cere oferta pret Piept de rata
Alte Produse Piept de rata
-
Alimente si Bauturi Diverse
Piept cu piele de Rata
Pieptul de rata este produs congelat, ambalat individual si cantereste... aproximativ 150 grame bucata. Reteta: Piept de Rata cu fructe Ingrediente: - 1 kg Piept... de Rata, - 1 portocala, - 1 kiwi, - 1 mar, - 1 para, - 1 strugure, - 1 cutie compot ..
Alimente si Bauturi
Diverse
VEZI OFERTA -
Alimente si Bauturi Diverse
Piept de rata
Produsul este dezosat, cu piele, incadrat la categoria A.O bucata cantareste aprox.300-400g si sunt ambalate cate doua bucati/ pachet.... ..
Alimente si Bauturi
Diverse
VEZI OFERTA
-
Nou!
Rata intreaga
Vezi
oferta
Rata intreaga
Altele -
Aripi de rata
Vezi
oferta
Aripi de rata
Auto& Barci& Vehicule -
Meniu piept de pui la gra Æ’tar
Vezi
oferta
Meniu piept de pui la gra Æ’tar
Alimente si Bauturi -
File de mistret
Vezi
oferta
File de mistret
Stocuri Disponibile