Perdea de aer, DAT

Report abuse Categorie: Constructii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Pentru industria alimentara sau companiile farmaceutice, mentinerea unei temperaturi constante a produselor in camera de racire este deosebit de importanta.

Pentru industria alimentara sau companiile farmaceutice, mentinerea unei temperaturi constante a produselor in camera de racire este deosebit de importanta. Clientii sunt din ce in ce mai sensibili in ceea ce priveste calitatea, iar legile in acest domeniu devin tot mai stricte.

Din cauza tranzitului in/din camera, mentinerea temperaturii la un nivel constant e foarte dificila. Deschiderile frecvente ale usilor pot cauza pierderi de energie si cresterea temperaturii din camera de racire. Acest feno- men este cauzat de transmisia naturala si poate fi intrerupt de o perdea de aer. Insa, a sufla aer in spatiul deschis al unei usi poate crea un alt efect negativ: inductia. Aceasta se datoreaza frictiunii dintre curentul de aer refulat de perdeaua de aer si volumul de aer ambiental.

Economie de energie

Pentru a evita acest fenomen, Biddle a dezvoltat o noua tehnologie patentata: flux dublu de aer. Perdeaua de aer dat extrage aer din interior si din exterior printr-un grilaj cu doua orificii. Apoi sufla aceste jeturi de aer paralel, cu aceeasi viteza prin orificiul de evacuare patentat cu redresor. Rezultatul: fluxurile de aer nu se amesteca, nivel scazut de turbulente si inductie aproape 0. Aceasta tehnologie permite desfasurarea activitatii cu usile permanent deschise, minimalizand costurile cu energia pana la 94%, conform unor teste efectuate in laboratoare independente.

Prescriptii tehnice

Perdeaua de aer dat poate fi instalata in interiorul sau exteriorul camerei de racire, deasupra usii. Unitatea este disponibila in doua marimi: 1 m si 1,5 m. Dimensiunile maxime ale usii: 3m inaltime si 3m latime. DAT este eficienta intr-o camera de racire cu o temperatura mai mare de 0 A°C.

Cere oferta pret Perdea de aer, DAT


check

Alte Produse Perdea de aer, DAT