Paste fainoase BIO

Cere oferta pret

pastele fainoase din grau dur au mai multe proteine si mai multe fibre (chiar daca faina este rafinata), ceea ce contribuie la scaderea indicelui glicemic.

pastele fainoase din grau dur au mai multe proteine si mai multe fibre (chiar daca faina este rafinata), ceea ce contribuie la scaderea indicelui glicemic. De asemenea, trebuie stiut ca anumite paste (spaghetele in special) sunt pastificate. Pastificarea este un procedeu mecanic care permite extrudarea pastei la presiune foarte inalta. Procedeul are ca efect constituirea unui film protector in jurul pastelor, care limiteaza considerabil gelatinizarea amidonului in timpul fierberii, dar cu conditia ca fierberea sa se faca un timp cat mai scurt cu putinta (al Dente cum spun italienii), adica intre 5 si 6 minute maximum. "HELIOS " paste fainoase a fost fondata in 1932, in Eleusina si in 1934 sa mutat in centrul Atenei in fabrica proprie .Printre produsele cele mai cautatesunt spaghetele Espressì "HELIOS" cu punct de fierbere in doar doua minute, brevetate de catre Organizatia de Proprietate Industriala (OBI).

Cere oferta pret Paste fainoase BIO


check

Alte Produse Paste fainoase BIO