Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere
Cere oferta pret
AMPLASARE: restaurantul ( I ),cladirea anexa ( II ) si terenul aferent ( III ) sunt amplasate in zona sudica a municipiului Onesti,la capatul strazii Erou Turturica ( strada ce se desprinde din strada Libertatii,
AMPLASARE: restaurantul ( I ),cladirea anexa ( II ) si terenul aferent ( III ) sunt amplasate in zona sudica a municipiului Onesti,la capatul strazii Erou Turturica ( strada ce se desprinde din strada Libertatii,in dreptul supermagazinului Lidl ).
DESCRIERE: 01.restaurantul ocupa o suprafata totala de 664 m. p.; 02.restaurantul ( I ) este alcatuit din cladirea restaurantului ( A ),foisorul ( B ) si piscina ( C ); 03.cladirea restaurantului ( A ) este o constructie cu subsol,parter,etaj si mansarda ( S P 1 M ); 04.cladirea are fundatia tip bloc,din beton armat,asezata pe cuzineti si structura de rezistenta alcatuita din stalpi si grinzi de beton armat; 05.zidurile,ce au o grosime de 30 centimetri,sunt construite din caramizi,iar planseele sunt din beton ( in cazul subsolului si etajului ) si din grinzi de lemn ( in cazul mansardei ); 06.invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 07.cladirea restaurantului are o amprenta la sol de 258 m. p. si o suprafata totala de 549 m. p.; 08.la subsol ( suprafata de 89 m. p. ) se gasesc magazia blocului alimentar ( prevazuta cu frigidere,congelatoare si rafturi de depozitare ),camera centralelor termice si doua holuri laterale; 09.parterul ( cu suprafata de 218 m. p. ) este alcatuit din salonul nefumatorilor ( cu suprafata de 40 m. p. ),barul ( cu suprafata de 27 m. p. ),bucataria ( cu suprafata de 27 m. p. ),doua grupuri sanitare pentru clienti,grupul sanitar pentru angajatii restaurantului,magazia,vestiarul,holul principal,casa scarii interioare si doua holuri secundare; 10.la etaj ( cu suprafata de 218 m. p. ) sunt amenajate salonul fumatorilor ( cu suprafata de 65 m. p. ),salonul nefumatorilor ( cu suprafata de 27 m. p. ),terasa ( cu suprafata de 60 m. p. ),fumoarul,doua grupuri sanitare pentru clienti,magazia,casa scarii interioare si un hol secundar; 11.la mansarda se gasesc salonul fumatorilor,biroul administratorului restaurantului si camera cu pupitrul de comanda al instalatiei audio; 12.soclul restaurantului,peretii exteriori si stalpii terasei sunt placati cu piatra de Slanic; 13.scarile exterioare si cele interioare sunt din beton armat ( exceptie fac scarile ce conduc la mansarda,care sunt confectionate din fier forjat ); 14.izolatia termica interioara este realizata cu saltele din vata minerala si placi de rigips; 15.scarile exterioare,terasele si balcoanele sunt placate cu granit; scarile exterioare au balustradele si stalpii din marmura; 16.usile si ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din lemn; 17.scarile interioare au treptele din lemn de stejar si balustrada din fier forjat ( exceptie fac scarile ce duc la blocul alimentar ce au treptele placate cu granit si glaful balustradei din marmura ); 18.biroul administratorului,saloanele si barurile restaurantului au parchet laminat; 19.bucataria,magazia de alimente si grupurile sanitare sunt pavate cu gresie; 20.peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta; 21.usile interioare,toate piesele de mobilier si vitrinele de prezentare a colectiei de vinuri sunt confectionate din lemn de stejar; 22.barul si blocul alimentar sunt prevazute cu aparate,ustensile si accesorii de foarte buna calitate,destinate desfasurarii in conditii optime si de igiena a activitatilor de pregatire,preparare si servire a mancarurilor si bauturilor; 23.barul este dotat cu vitrine profesionale,pentru prezentarea colectiei de vinuri,a torturilor si prajiturilor si cu aparate profesionale,marca Cimbazi: masina pentru producerea ghetii,expresor de cafea,masina pentru macinarea cafelei,filtru de cafea,storcator de citrice,masina pentru spalatul paharelor; 24.blocul alimentar este utilat cu echipamente performante,marca Baron: frigidere,congelatoare,mese de lucru cu frigidere incorporate,masina de gatit,cuptor,gratar,fripteuza,bain marie,sapte mese de lucru cu lavoare incorporate,masina pentru spalatul vaselor si hota; 25.compartimentul frigorific este conectat in permanenta la computer; astfel,poate fi oricand verificata respectarea temperaturii optime de conservare a fiecarui aliment in parte si istoricul acestor operatiuni; 26.in cladirea restaurantului este instalat un sistem computerizat de notare a meselor,de inregistrare si transmitere a comenzilor catre bar si bucatarie,compus din touchscreen-uri,unitate centrala,display-uri si printer-e; 27.scaunele sunt fabricate in Belgia,de catre Vincent Shepard; 28.terasa etajului ( cu suprafata de 60 m. p. ),folosita doar in timpul sezonului calduros,are mese si banci confectionate din lemn; 29.saloanele principale au cate un semineu; 30.grupurile sanitare sunt dotate cu echipamente moderne de mentinere a igienei,specifice unitatilor de alimentatie publica ( uscatoare de maini cu comanda automata si dozatoare de sapun si hartie igienica ); 31.incalzirea intregului restaurant si apa calda sunt asigurate de un sistem de doua centrale termice; astfel,prima centrala termica este alimentata cu gaze naturale,cea de-a doua centrala termica este alimentata cu combustibil solid; 32.instalatia termica are caloriferele din aluminiu si circuitele de cupru; 33.detectorul,montat in vecinatatea centralei termice,semnaleaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale; 34.un cos de evacuare profesional,marca Schiedel,preia gazele emise de centrala termica,alimentata cu combustibil solid,si de cele doua seminee; 35.evacuarea fumului de tigara se face prin intermediul unui filtru performant,montat in tavanul primului etaj; 36.instalatiile de aer conditionat improspateaza aerul in permanenta si mentin o temperatura constanta in saloane; 37.restaurantul este racordat la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila,energie electrica si gaze naturale; in cazul intreruperii alimentarii cu apa potabila,un rezervor cu apa furnizeaza apa necesara desfasurarii activitatii in bune conditii; 38.foisorul ( B ) ( cu suprafata de 65 m. p. ) are fundatia,cadrele structurii de rezistenta si planseul din beton armat; 39.invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 40.scara de acces este pavata cu piatra de Comarnic; 41.stalpii structurii de rezistenta sunt placati cu piatra de Slanic; 42.mobilierul este fabricat din lemn; 43.instalatia audio din foisor este conectata la pupitrul central de comanda al restaurantului; 44.foisorul este racordat la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica; 45.piscina ( C ) ( cu suprafata de 50 m. p. ) are fundatia si structura de rezistenta din beton armat; 46.pardoseala si peretii sunt placati cu gresie portelanata; 47.scarile de acces sunt pavate cu piatra de Comarnic; 48.pe terasa pavata sunt dispuse un numar de 18 sezlonguri,confectionate din lemn; 49.piscina este dotata cu un sistem electronic automat de purificare a apei,actionat de un cronometru; 50.piscina este prevazuta cu vestiare,camere cu dusuri si doua grupuri sanitare; 51.cladirea anexa ( II ) ( cu suprafata de 80 m. p. ),construita din caramizi de b. c. a. ( boltari ),are fundatia si structura de rezistenta din beton armat; 52.invelitoarea acoperisului realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 53.cladirea anexa este alcatuita din living room,doua dormitoare,bucatarie,camera de baie si doua holuri; 54.usa exterioara este metalica; 55.ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din aluminiu; 56.usile interioare,fabricate din lemn de stejar,au ferestre ornamentale,realizate din sticla sablata; 57.holul principal,bucataria si camera de baie sunt pavate cu gresie; 58.peretii bucatariei si ai camerei de baie sunt placati cu faianta; 59.living room-ul,dormitoarele si holul interior au parchet laminat; 60.camerele si bucataria sunt mobilate; 61.bucatarie este utilata cu frigider,masina de spalat automata si masina de gatit cu cuptor,alimentata cu gaze naturale; 62.incalzirea casei si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,alimentata cu gaze naturale; 63.cladirea anexa este racordata individual,separat de restaurant,la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila,energie electrica si gaze naturale; 64.terenul aferent ( III ),in mare parte un gazon excelent intretinut,ocupa o suprafata de 2.000 m. p.; 65.spatiul destinat parcarii automobilelor ( ce se intinde de la porti pana la balconul barului ) si aleile sunt pavate cu pavele din beton amprentat; 66.portile de acces sunt confectionate din fier forjat; 67.terenul aferent este imprejmuit cu garduri din beton,ce au fundatia si stalpii de rezistenta din beton armat si invelitoarea acoperisului realizata din tigle ceramice,marca Bramac.
AVANTAJE: 01.restaurantul si cladirea anexa sunt situate in zona sudica a orasului,intr-un cartier de case si vile amplasat pe faleza inalta a raului Casin,la 100 metri distanta de soseaua de centura a orasului si la 500 metri departare de centrul municipiului; 02.alegerea unei centrale termice,alimentata cu combustibil solid,pentru incalzirea intregului restaurant in perioadele reci ale anului,conduce la diminuarea semnificativa a costurilor intretinerii; 03.in pretul de inchiriere sunt incluse piesele de mobilier,aparatele,echipamentele din dotarea restaurantului,asa cum sunt prezentate in descriere si in fotografii; 04.calitatea foarte buna a materialelor folosite la lucrarile de constructii,la amenajarile interioare si exterioare,atentia acordata fiecarui detaliu,imbinarea inspirata a culorilor si nuantelor folosite,calitatea excelenta a obiectelor decorative,a pieselor de mobilier,a aparatelor si echipamentelor ce doteaza restaurantul,exprima profesionalism si bun gust; 05.restaurantul si cladirea anexa sunt conectate la retelele wireless ( fara fir ) de telefonie fixa,televiziune si internet.
PRET: pretul inchirierii este negociabil.
CONDITIE: proprietara solicita constituirea unui depozit in bani,ca o garantie a bunei credinte a chiriasului,depozit ce urmeaza a fi pus la dispozitia sa pe toata durata contractului si va fi restituit chiriasului la incetarea contractului de inchiriere.
INFORMATII: 01.adresa postala: loc. Onesti,str. Erou Turturica,num. 24; 02.proprietara: Laura R.; 03.numere de telefon: 0747.372.251 si 0751.762.058; 04.adresa de e. mail: laurarosu23@yahoo.co.uk.
Cere oferta pret Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere
Alte Produse Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere
-
Imobiliare Birouri - Spatii comerciale
Depozit si birouri 1000 mp Bucuresti Sud Vest Bragadiru
Inchiriere cladire cu suprafata totala de 1000 mp, avand structura si pereti... de birouri de cu suprafata de aproximativ 200 mp, anexe, grupuri sanitare si un teren.... Cladirea impreuna cu terenul aferent se inchiriaza la un pret de 3.500 Euro / luna ..
Imobiliare
Birouri - Spatii comerciale
VEZI OFERTA -
Imobiliare Birouri - Spatii comerciale
Depozit, spatiu productie si birouri 1000 mp Bragadiru
200 mp, anexe, grupuri sanitare si un teren aferent de 3.935 mp imprejmuit si...Inchiriere sau vanzare cladire cu suprafata totala de 1000 mp, avand structura... pe cadre de beton armat cu pereti din placi de beton armat si caramida, formata ..
Imobiliare
Birouri - Spatii comerciale
VEZI OFERTA
-
Nou!
Comanesti,restaurant,oferta de vanzare
Vezi
oferta
Comanesti,restaurant,oferta de vanzare
Imobiliare -
Onesti,vila,cladire anexa si terenul aferent,oferta de vanzare
Vezi
oferta
Onesti,vila,cladire anexa si terenul aferent,oferta de vanzare
Imobiliare -
Comanesti,spatiu comercial,oferta de inchiriere
Vezi
oferta
Comanesti,spatiu comercial,oferta de inchiriere
Imobiliare -
vand spatiu comercial
Vezi
oferta
vand spatiu comercial
Imobiliare