Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere

Cere oferta pret

AMPLASARE: restaurantul ( I ),cladirea anexa ( II ) si terenul aferent ( III ) sunt amplasate in zona sudica a municipiului Onesti,la capatul strazii Erou Turturica ( strada ce se desprinde din strada Libertatii,

AMPLASARE: restaurantul ( I ),cladirea anexa ( II ) si terenul aferent ( III ) sunt amplasate in zona sudica a municipiului Onesti,la capatul strazii Erou Turturica ( strada ce se desprinde din strada Libertatii,in dreptul supermagazinului Lidl ).
DESCRIERE: 01.restaurantul ocupa o suprafata totala de 664 m. p.; 02.restaurantul ( I ) este alcatuit din cladirea restaurantului ( A ),foisorul ( B ) si piscina ( C ); 03.cladirea restaurantului ( A ) este o constructie cu subsol,parter,etaj si mansarda ( S P 1 M ); 04.cladirea are fundatia tip bloc,din beton armat,asezata pe cuzineti si structura de rezistenta alcatuita din stalpi si grinzi de beton armat; 05.zidurile,ce au o grosime de 30 centimetri,sunt construite din caramizi,iar planseele sunt din beton ( in cazul subsolului si etajului ) si din grinzi de lemn ( in cazul mansardei ); 06.invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 07.cladirea restaurantului are o amprenta la sol de 258 m. p. si o suprafata totala de 549 m. p.; 08.la subsol ( suprafata de 89 m. p. ) se gasesc magazia blocului alimentar ( prevazuta cu frigidere,congelatoare si rafturi de depozitare ),camera centralelor termice si doua holuri laterale; 09.parterul ( cu suprafata de 218 m. p. ) este alcatuit din salonul nefumatorilor ( cu suprafata de 40 m. p. ),barul ( cu suprafata de 27 m. p. ),bucataria ( cu suprafata de 27 m. p. ),doua grupuri sanitare pentru clienti,grupul sanitar pentru angajatii restaurantului,magazia,vestiarul,holul principal,casa scarii interioare si doua holuri secundare; 10.la etaj ( cu suprafata de 218 m. p. ) sunt amenajate salonul fumatorilor ( cu suprafata de 65 m. p. ),salonul nefumatorilor ( cu suprafata de 27 m. p. ),terasa ( cu suprafata de 60 m. p. ),fumoarul,doua grupuri sanitare pentru clienti,magazia,casa scarii interioare si un hol secundar; 11.la mansarda se gasesc salonul fumatorilor,biroul administratorului restaurantului si camera cu pupitrul de comanda al instalatiei audio; 12.soclul restaurantului,peretii exteriori si stalpii terasei sunt placati cu piatra de Slanic; 13.scarile exterioare si cele interioare sunt din beton armat ( exceptie fac scarile ce conduc la mansarda,care sunt confectionate din fier forjat ); 14.izolatia termica interioara este realizata cu saltele din vata minerala si placi de rigips; 15.scarile exterioare,terasele si balcoanele sunt placate cu granit; scarile exterioare au balustradele si stalpii din marmura; 16.usile si ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din lemn; 17.scarile interioare au treptele din lemn de stejar si balustrada din fier forjat ( exceptie fac scarile ce duc la blocul alimentar ce au treptele placate cu granit si glaful balustradei din marmura ); 18.biroul administratorului,saloanele si barurile restaurantului au parchet laminat; 19.bucataria,magazia de alimente si grupurile sanitare sunt pavate cu gresie; 20.peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta; 21.usile interioare,toate piesele de mobilier si vitrinele de prezentare a colectiei de vinuri sunt confectionate din lemn de stejar; 22.barul si blocul alimentar sunt prevazute cu aparate,ustensile si accesorii de foarte buna calitate,destinate desfasurarii in conditii optime si de igiena a activitatilor de pregatire,preparare si servire a mancarurilor si bauturilor; 23.barul este dotat cu vitrine profesionale,pentru prezentarea colectiei de vinuri,a torturilor si prajiturilor si cu aparate profesionale,marca Cimbazi: masina pentru producerea ghetii,expresor de cafea,masina pentru macinarea cafelei,filtru de cafea,storcator de citrice,masina pentru spalatul paharelor; 24.blocul alimentar este utilat cu echipamente performante,marca Baron: frigidere,congelatoare,mese de lucru cu frigidere incorporate,masina de gatit,cuptor,gratar,fripteuza,bain marie,sapte mese de lucru cu lavoare incorporate,masina pentru spalatul vaselor si hota; 25.compartimentul frigorific este conectat in permanenta la computer; astfel,poate fi oricand verificata respectarea temperaturii optime de conservare a fiecarui aliment in parte si istoricul acestor operatiuni; 26.in cladirea restaurantului este instalat un sistem computerizat de notare a meselor,de inregistrare si transmitere a comenzilor catre bar si bucatarie,compus din touchscreen-uri,unitate centrala,display-uri si printer-e; 27.scaunele sunt fabricate in Belgia,de catre Vincent Shepard; 28.terasa etajului ( cu suprafata de 60 m. p. ),folosita doar in timpul sezonului calduros,are mese si banci confectionate din lemn; 29.saloanele principale au cate un semineu; 30.grupurile sanitare sunt dotate cu echipamente moderne de mentinere a igienei,specifice unitatilor de alimentatie publica ( uscatoare de maini cu comanda automata si dozatoare de sapun si hartie igienica ); 31.incalzirea intregului restaurant si apa calda sunt asigurate de un sistem de doua centrale termice; astfel,prima centrala termica este alimentata cu gaze naturale,cea de-a doua centrala termica este alimentata cu combustibil solid; 32.instalatia termica are caloriferele din aluminiu si circuitele de cupru; 33.detectorul,montat in vecinatatea centralei termice,semnaleaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale; 34.un cos de evacuare profesional,marca Schiedel,preia gazele emise de centrala termica,alimentata cu combustibil solid,si de cele doua seminee; 35.evacuarea fumului de tigara se face prin intermediul unui filtru performant,montat in tavanul primului etaj; 36.instalatiile de aer conditionat improspateaza aerul in permanenta si mentin o temperatura constanta in saloane; 37.restaurantul este racordat la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila,energie electrica si gaze naturale; in cazul intreruperii alimentarii cu apa potabila,un rezervor cu apa furnizeaza apa necesara desfasurarii activitatii in bune conditii; 38.foisorul ( B ) ( cu suprafata de 65 m. p. ) are fundatia,cadrele structurii de rezistenta si planseul din beton armat; 39.invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 40.scara de acces este pavata cu piatra de Comarnic; 41.stalpii structurii de rezistenta sunt placati cu piatra de Slanic; 42.mobilierul este fabricat din lemn; 43.instalatia audio din foisor este conectata la pupitrul central de comanda al restaurantului; 44.foisorul este racordat la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica; 45.piscina ( C ) ( cu suprafata de 50 m. p. ) are fundatia si structura de rezistenta din beton armat; 46.pardoseala si peretii sunt placati cu gresie portelanata; 47.scarile de acces sunt pavate cu piatra de Comarnic; 48.pe terasa pavata sunt dispuse un numar de 18 sezlonguri,confectionate din lemn; 49.piscina este dotata cu un sistem electronic automat de purificare a apei,actionat de un cronometru; 50.piscina este prevazuta cu vestiare,camere cu dusuri si doua grupuri sanitare; 51.cladirea anexa ( II ) ( cu suprafata de 80 m. p. ),construita din caramizi de b. c. a. ( boltari ),are fundatia si structura de rezistenta din beton armat; 52.invelitoarea acoperisului realizata din tigle ceramice,marca Bramac; 53.cladirea anexa este alcatuita din living room,doua dormitoare,bucatarie,camera de baie si doua holuri; 54.usa exterioara este metalica; 55.ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din aluminiu; 56.usile interioare,fabricate din lemn de stejar,au ferestre ornamentale,realizate din sticla sablata; 57.holul principal,bucataria si camera de baie sunt pavate cu gresie; 58.peretii bucatariei si ai camerei de baie sunt placati cu faianta; 59.living room-ul,dormitoarele si holul interior au parchet laminat; 60.camerele si bucataria sunt mobilate; 61.bucatarie este utilata cu frigider,masina de spalat automata si masina de gatit cu cuptor,alimentata cu gaze naturale; 62.incalzirea casei si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,alimentata cu gaze naturale; 63.cladirea anexa este racordata individual,separat de restaurant,la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila,energie electrica si gaze naturale; 64.terenul aferent ( III ),in mare parte un gazon excelent intretinut,ocupa o suprafata de 2.000 m. p.; 65.spatiul destinat parcarii automobilelor ( ce se intinde de la porti pana la balconul barului ) si aleile sunt pavate cu pavele din beton amprentat; 66.portile de acces sunt confectionate din fier forjat; 67.terenul aferent este imprejmuit cu garduri din beton,ce au fundatia si stalpii de rezistenta din beton armat si invelitoarea acoperisului realizata din tigle ceramice,marca Bramac.
AVANTAJE: 01.restaurantul si cladirea anexa sunt situate in zona sudica a orasului,intr-un cartier de case si vile amplasat pe faleza inalta a raului Casin,la 100 metri distanta de soseaua de centura a orasului si la 500 metri departare de centrul municipiului; 02.alegerea unei centrale termice,alimentata cu combustibil solid,pentru incalzirea intregului restaurant in perioadele reci ale anului,conduce la diminuarea semnificativa a costurilor intretinerii; 03.in pretul de inchiriere sunt incluse piesele de mobilier,aparatele,echipamentele din dotarea restaurantului,asa cum sunt prezentate in descriere si in fotografii; 04.calitatea foarte buna a materialelor folosite la lucrarile de constructii,la amenajarile interioare si exterioare,atentia acordata fiecarui detaliu,imbinarea inspirata a culorilor si nuantelor folosite,calitatea excelenta a obiectelor decorative,a pieselor de mobilier,a aparatelor si echipamentelor ce doteaza restaurantul,exprima profesionalism si bun gust; 05.restaurantul si cladirea anexa sunt conectate la retelele wireless ( fara fir ) de telefonie fixa,televiziune si internet.
PRET: pretul inchirierii este negociabil.
CONDITIE: proprietara solicita constituirea unui depozit in bani,ca o garantie a bunei credinte a chiriasului,depozit ce urmeaza a fi pus la dispozitia sa pe toata durata contractului si va fi restituit chiriasului la incetarea contractului de inchiriere.
INFORMATII: 01.adresa postala: loc. Onesti,str. Erou Turturica,num. 24; 02.proprietara: Laura R.; 03.numere de telefon: 0747.372.251 si 0751.762.058; 04.adresa de e. mail: laurarosu23@yahoo.co.uk.

Cere oferta pret Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere


check

Alte Produse Onesti,restaurant,cladire anexa si terenul aferent,oferta de inchiriere

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us