Imprimante format mare Epson Stylus Pro 11880

Report abuse Categorie: Electronice & IT
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Prima imprimanta din lume pentru listare de calitate inalta pe formate late Cu noua imprimanta pentru format lat de la Epson obtineti calitatea absoluta pentru imprimari color Asi alb-

Prima imprimanta din lume pentru listare de calitate inalta pe formate late

Cu noua imprimanta pentru format lat de la Epson obtineti calitatea absoluta pentru imprimari color Asi alb-negru pe formate de pana la 64. Listarea atinge un nou nivel de calitate - cu capul de listare Epson Micro Piezo TFPT82;, ultima inovatie de la Epson in domeniul imprimarii cu jet de cerneala.

Imprimanta Epson Stylus Pro 11880 inglobeaza cele mai recente tehnologii inovatoare pentru jet de cerneala de la Epson. Puteti obtine rezultate superbe, durabile Asi constante cu noul cap de listare Epson Micro Piezo TFP Asi cu cernelurile Epson UltraChromeT82; K3 cu tehnologia Magenta intens.


Creati reproduceri pe formate late, in culori reale de calitate excelenta, cu gradatii imbunatatite de nuanta, practic fara metamerie Asi cu diferente minime de luciu. ASi va puteti optimiza productivitatea, gratie vitezei crescute, fiabilitatii excelente Asi flexibilitatii in ceea ce priveAste suporturile de listare.


Puteti descarca specificatiile tehnice si brosura acestui produs in format PDF
(pentru a vizualiza acest tip de fiAsier aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader)

Cere oferta pret Imprimante format mare Epson Stylus Pro 11880


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us