Gluten vital din grau, stoc limitat, negociabil!

Report abuse Categorie: Diverse
Subcategorie: Afaceri - Industrie

Cere oferta pret

Societatea Comerciala SPICUL SA - complex de morarit si panificatie cu o vechime de 164 ani, a deschis in noua locatie din Chitila, ilfov, o fabrica pentru obtinerea glutenului si amidonului unica in Romania si Europa de Est.

Societatea Comerciala SPICUL SA - complex de morarit si panificatie cu o vechime de 164 ani, a deschis in noua locatie din Chitila, ilfov, o fabrica pentru obtinerea glutenului si amidonului unica in Romania si Europa de Est.
Tehnologie
Ca tehnologie de obtinere se folosesc mai multe tipuri de procese tehnologice, denumite dupa numele inventatorului sau al companiei care a patentat procesul tehnologic respectiv.
SC SPICUL SA obtine gluten vital de grau prin separarea proteinei dintr-un amestec de faina de grau si apa cu ajutorul extractiei fizice. Fractiunea proteica insolubila in apa este apoi transformata intr-o pulbere de culoare galbuie, care este preparatul comercial de gluten vital. Continutul de proteina al produsului finit este de circa 75 - 80% raportat la substanta uscata. Cand se face rehidratarea pulberii respective, aceasta are toate proprietatile functionale ale glutenului initial.
Utilizarile glutenului vital
Utilizarea glutenului vital de grau este foarte variata si in cursul ultimei decade s-a extins.Desi utilizarile glutenului de grau variaza de la tara la tara, panificatia detine suprematia,reprezentand circa 63% din total.In Comunitatea Europeana fortifierea fainii secondeaza utilizarea in panificatie, urmata indeaproape de utilizarea in hrana animalelor.In Japonia glutenul vital de grau este folosit in panificatie, realizarea substitutelor de peste / carne si alimentelor procesate. De asemenea, se foloseste la fabricarea painii cunoscuta sub numele de Paine Fu, pentru producerea glutamatului monosodic (folosit ca potentiator de aroma) si a hidrolizatului de gluten (utilizat la realizarea sosurilor de soia).glutenul vital de grau ocupa un loc important in cadrul dietelor vegetariene pentru budistii japonezi si chinezi. Aceste diete contin o mare diversitate de substitute de carnerealizate din gluten vital prin extrudare.
Utilizarea glutenului vital produs de SC SPICUL SA
- Morarit si Panificatie
- Paste fainoase
- Cereale pentru micul dejun
- Amestecuri pentru produsele prajite
- Substitute de peste, carne si branza
- Alimente pentru animalePeretu afisat este pentru sacul de 25 kg

Cere oferta pret Gluten vital din grau, stoc limitat, negociabil!


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us