Gastroexpert - consultantul gastronomic nr 1

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Alte servicii

Cere oferta pret

Deschiderea unui restaurant reprezinta o angajare financiara si personala majora, in multe cazuri fiind visul de o viata al celor care doresc sa inceapa aceasta afacere.

Deschiderea unui restaurant
reprezinta o angajare financiara si personala majora, in multe cazuri fiind visul de o viata al celor care doresc sa inceapa aceasta afacere.
Specialistii nostrii, cu o experienta gastronomica de peste 20 de ani, va pot oferi consultanta necesara pentru a razbate de la vis la realitate: deschiderea usilor catre clienti
Greselile de inceput si intarzierile care apar va pot consta zeci de mii de euro.
Daca nu puteti raspunde urmatoarelor intrebari: 1. Selectarea locului pentru viitorul restaurant
2. Dezvoltarea conceptului
3. Determinarea fluxului tehnologic in unitate
4. Selectarea si achizitionarea echipamentelor si ustensilelor de lucru
5. Proiectare meniului
6. Conceperea retetarului si a fiselor tehnologice
7. Instruirea personalului salariat
8. Diverse proceduri operationale de lucru ale salariatilor
Noi suntem cei care va putem ajuta.


servicii



Servicii



1.CONCEPT SI DEZVOLTARE-
alegerea locatiei viitorului restaurant- alegerea denumirii si a specificului- stil si design interior- date referitoare la decoratiuni interioare- dezvoltarea paginii de internet si a materialelor publicitare


2.ORGANIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE- intocmirea fluxului tehnologic in unitate- lista de utilaje si ustensile de lucru


3.PROIECTAREA MENIULUI- articolele si preturile meniului- lista de vinuri si preparea bauturilor
- lista materiilor prime si a furnizorilor- intocmirea retetarelor si procesele lor tehnologice


4.INSTRUIREA PERSONALULUI- training de deschidere- reguli de ospitalitate- sisteme si manuale de instruire





1.CONCEPT SI DEZVOLTARE-
alegerea locatiei viitorului restaurant- alegerea denumirii si a specificului- stil si design interior- date referitoare la decoratiuni interioare- dezvoltarea paginii de internet si a materialelor publicitare





2.ORGANIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE- intocmirea fluxului tehnologic in unitate- lista de utilaje si ustensile de lucru





3.PROIECTAREA MENIULUI- articolele si preturile meniului- lista de vinuri si preparea bauturilor
- lista materiilor prime si a furnizorilor- intocmirea retetarelor si procesele lor tehnologice





4.INSTRUIREA PERSONALULUI- training de deschidere- reguli de ospitalitate- sisteme si manuale de instruire






Cere oferta pret Gastroexpert - consultantul gastronomic nr 1


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us