Gastroexpert - consultantul gastronomic nr 1
Cere oferta pret
Deschiderea unui restaurant reprezinta o angajare financiara si personala majora, in multe cazuri fiind visul de o viata al celor care doresc sa inceapa aceasta afacere.
Deschiderea unui restaurant
reprezinta o angajare financiara si personala majora, in multe cazuri fiind visul de o viata al celor care doresc sa inceapa aceasta afacere.
Specialistii nostrii, cu o experienta gastronomica de peste 20 de ani, va pot oferi consultanta necesara pentru a razbate de la vis la realitate: deschiderea usilor catre clienti
Greselile de inceput si intarzierile care apar va pot consta zeci de mii de euro.
Daca nu puteti raspunde urmatoarelor intrebari: 1. Selectarea locului pentru viitorul restaurant
2. Dezvoltarea conceptului
3. Determinarea fluxului tehnologic in unitate
4. Selectarea si achizitionarea echipamentelor si ustensilelor de lucru
5. Proiectare meniului
6. Conceperea retetarului si a fiselor tehnologice
7. Instruirea personalului salariat
8. Diverse proceduri operationale de lucru ale salariatilor
Noi suntem cei care va putem ajuta.
servicii
Servicii
1.CONCEPT SI DEZVOLTARE-
alegerea locatiei viitorului restaurant- alegerea denumirii si a specificului- stil si design interior- date referitoare la decoratiuni interioare- dezvoltarea paginii de internet si a materialelor publicitare
2.ORGANIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE- intocmirea fluxului tehnologic in unitate- lista de utilaje si ustensile de lucru
3.PROIECTAREA MENIULUI- articolele si preturile meniului- lista de vinuri si preparea bauturilor
- lista materiilor prime si a furnizorilor- intocmirea retetarelor si procesele lor tehnologice
4.INSTRUIREA PERSONALULUI- training de deschidere- reguli de ospitalitate- sisteme si manuale de instruire
1.CONCEPT SI DEZVOLTARE-
alegerea locatiei viitorului restaurant- alegerea denumirii si a specificului- stil si design interior- date referitoare la decoratiuni interioare- dezvoltarea paginii de internet si a materialelor publicitare
2.ORGANIZAREA SPATIILOR DE PRODUCTIE- intocmirea fluxului tehnologic in unitate- lista de utilaje si ustensile de lucru
3.PROIECTAREA MENIULUI- articolele si preturile meniului- lista de vinuri si preparea bauturilor
- lista materiilor prime si a furnizorilor- intocmirea retetarelor si procesele lor tehnologice
4.INSTRUIREA PERSONALULUI- training de deschidere- reguli de ospitalitate- sisteme si manuale de instruire
Cere oferta pret Gastroexpert - consultantul gastronomic nr 1
Alte Produse Gastroexpert - consultantul gastronomic nr 1
-
Nou!
Consultanta in gastronomie
Vezi
oferta
Consultanta in gastronomie
Servicii -
Jakob Hausmann – Consultant in gastronomie
Vezi
oferta
Jakob Hausmann – Consultant in gastronomie
Servicii -
SC Gastroexpert - Consultanta in gastronomie
Vezi
oferta
SC Gastroexpert - Consultanta in gastronomie
Servicii -
Meniuri si retetare, training personal, flux tehnologic
Vezi
oferta
Meniuri si retetare, training personal, flux tehnologic
Servicii -
Masina boltari de zidarie
Vezi
oferta
Masina boltari de zidarie
Masini si Utilaje Industriale -
CONSULTANTA - GASTRONOMICA
Vezi
oferta
CONSULTANTA - GASTRONOMICA
Servicii -
Documentatie in domeniul Situatiilor de Urgenta
Vezi
oferta
Documentatie in domeniul Situatiilor de Urgenta
Servicii -
Servicii pentru securitatea muncii, ISCIR si PSI
Vezi
oferta
Servicii pentru securitatea muncii, ISCIR si PSI
Servicii