Fazan

Report abuse Categorie: Altele
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Fazanul este un produs congelat ambalat individual fara penaj, fara cap, gheare sau organe. * produsul se vinde la bucata. Reteta:Fazan umplut cu ciuperci Ingrediente:

Fazanul este un produs congelat ambalat individual fara penaj, fara cap, gheare sau organe.

* produsul se vinde la bucata.

Reteta:Fazan umplut cu ciuperci
Ingrediente:

- Un fazan,
- 150-200g slanina,
- 500g ciuperci proaspete,
- 2 linguri unt,
- 50 ml ulei,
- 2 cepe,
- 2 oua,
- sare,
- piper,
- patrunjel,
- 1 pahar supa de carne,
- 1 pahar vin alb.

Preparare: fazanul golit de intestine se lasa la rece 12 ore, apoi se parleste. Se spala, se sareaza, dupa care se trece la pregatirea umpluturii. Dup ace compozitia s-a racit, se adauga patrunjelul tocat marunt, ouale, se amesteca bine si se umple fazanul. Se coase taietura prin care s-a introdus umplutura, se infasoara fazanul intr-o felie mare de slanina se leaga cu ata si se pune intr-o tava mica in care s-a adaugat supa de carne si vinul.

Se da la cuptor, la foc mic pana ce se inabuse bine si carnea este bine patrunsa. Se stropeste mereu cu sosul din tava. Apoi se scoate din cuptor si se indeparteaza ata.
Umplutura: Ciupercile spalate se taie felii si se inabusa cu ceapa toccata marunt, in ulei amestecat cu unt. Se potrivesc de sare, piper si se fierb pan ace lichidul scade. Se lasa apoi la rece.

Sugestie daca vreti sa fie rumenit mai lasati-l in cuptor 5-7 minute dupa ce ati scos atele.

Shipping Weight: 1 kg.

Cere oferta pret Fazan


check