Echipamente gastronomice prelucrare culinara,tratare termica

Cere oferta pret

echipamente gastronomice pentru prelucrare culinara sau tratare termica: Confectionate in intregime din otel inoxidabil AISI 304, cu picioare reglabile,

echipamente gastronomice pentru prelucrare culinara sau tratare termica: Confectionate in intregime din otel inoxidabil AISI 304, cu picioare reglabile, suprafata de lucru din inox pentru prevenirea infiltratiilor; cu functionare electrica sau pe gaz, dotate cu flacara pilot si termocuplu, cu aprindere electrica sau piezo electrica.

Linia 600/650; Linia 700; Linia 700 Profesional; Linia 900; Linii monobloc
Aceste linii termice pot fi asamblate si montate in insula sau la perete.

Aceste linii termice cuprind de obicei urmatoarele echipamente: Masini de gatit cu functionare pe gaz sau electric trifazic; Masini de gatit cu suprafata vitroceramica; Boiler pentru paste; Marmite; Tigai basculante; Cuptoare cu microunde; Friteuse simple sau duble; Salamandre; Bain-Marie; Griluri cu roca vulcanica; Griluri cu suprafete netede, striate sau combinatia celor doua; Toastere; De asemenea blocul termic mai poate sa contina si gama de cuptoare care pot fi cu convectie sau combi steamer cu functionare pe gaz sau electric trifazic avand in dotare iluminare interna, geam dublu termorezistent, dispozitiv de oprire in momentul deschiderii usii, temporizator si control electro-mecanic, umidificator, sonda de produs, etc.

Exista mai multe variante dimensionale cat si pe capacitati de incarcare.

Aceste tipuri de echipamente mai pot fi folosite si pentru regenerare termica in cazul in care produsele au fost in prealabil racite in racitoare cu soc termic si depozitate ulterior in frigidere si congelatoare.

Cere oferta pret Echipamente gastronomice prelucrare culinara,tratare termica


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us