Echipament tehnica frig pentru panificatie

Cere oferta pret

1. Unitate de soc termic SF - Pentru congelarea unor cantitati mari de aluat, MIWE SF este solutia ideala. - Cu temperaturi intre -200C si -400C, bucatile de aluat sau aluatul dospit,

1. Unitate de soc termic SF
- Pentru congelarea unor cantitati mari de aluat, MIWE SF este solutia ideala.
- Cu temperaturi intre -200C si -400C, bucatile de aluat sau aluatul dospit, cu o greutate intre 50 si 70 gr, pot fi racita la o temperatura de -70C in mijlocul produsului, in numai 25-30 minute.
- Panou de comanda MIWE CS cu display LCD.

2. Unitate de stocare TLK
- Odata congelate, bucatile de aluat sunt transferate in celule de stocare MIWE TLK.
Multumita minimei miscari a aerului, vitezei reglabile a ventilatoarelor si a sistemului patentat MIWE de conductie a aerului, MIWE TLK garanteaza inalta umiditate in ciuda temperaturilor scazute pentru stocarea indelungata a aluatului congelat.
- Exista posibilitatea constructiva de a avea in aceiasi incinta, MIWE TLK, o celula de racire rapida (FAST COOLING), de un carucior, urmand ca dupa congelare caruciorul sa fie mutat pentru pastrare in interiorul incintei.

3. MIWE GVA- unitate automata de dospire in 5 trepte
Cei mai buni parametri tehnologici din domeniul refrigerarii sunt inglobati in unitatea MIWE GVA.
- racire rapida
- intreruperea dospirii
- intarzierea dospirii
- dospire
- ranforsarea structurii.
Domeniul de temperatura: de la -25 la + 450C.
Umiditate: intre 60 si 98%.

MIWE GVA este livrat cu sistemul de comanda "user-friendly" MIWE CS - calculator cu dispozitiv LCD care garanteaza derularea exacta a programului. Acesta poate fi legat intr-o retea cu alte unitati MIWE din gama "tehnica frig" care sunt la randul lor dotate cu comanda MIWE CS.

Cere oferta pret Echipament tehnica frig pentru panificatie


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us