Echipament automat de umplut si inchis caserole

Cere oferta pret

Utilajele sunt complet automatizate destinat ambalarii produselor alimentare lichide si pastoase la caserole de diverse forme prin inchidere cu termosudura (foita de Aluminiu lipita),

Utilajele sunt complet automatizate destinat ambalarii produselor alimentare lichide si pastoase la caserole de diverse forme prin inchidere cu termosudura (foita de Aluminiu lipita), cu sau fara capac.

Caracteristici : productivitate 2000 -4500 buc/ora ; dozare 20-500 g ; caserole rotunde(D50, D75, D95), dreptunghiulare, ovale etc.

Produse ambalate :

- lactate : iaurt, smanatana, sana, branza proaspata, branza topita, creme de branza, unt
- inghetata : la caserole mici si torturi de 500 - 3000 ML ; inghetate petale, topping pe 2-8 fire, pe mijloc ; posibilitate de 2 culori in acelasi pahar
- miere, mustar, ketchup, maioneza, orice sos care curge
- salate de icre, salate de legume cu sos, dozare cu floare sau fara.

Cere oferta pret Echipament automat de umplut si inchis caserole


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us