Drojdie vin selectionata

Report abuse Categorie: Alimente si Bauturi
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Pentru fermentarea musturilor din struguri albe si rosii, borhoturilor precum si pentru repornirea fermentatiei la musturile partial fermentate si oprite din fermentare.

Pentru fermentarea musturilor din struguri albe si rosii, borhoturilor precum si pentru repornirea fermentatiei la musturile partial fermentate si oprite din fermentare.

Doza: in conditii normale 20 gr/100 ltr. La struguri-fructe mucegaite, putrezite: 30-40 gr/100 ltr. In cazul opririi fermentatiei: 40 gr/100 ltr.

Intrebuintare: Drojdia se dizolva in zece parti apa calda de 35-38 A¯A¿A½C si se lasa timp de 20 minute, dupa care se adauga la must. Sa nu neglijam in nici un caz omogenizarea.

Se pastreaza in loc racoros (5-15 grd C).

Cere oferta pret Drojdie vin selectionata


check

Alte Produse Drojdie vin selectionata