
Cutit dezosat carne pasare Victorinox 55103/10
Cere oferta pret
Cutitul Victorinox 55103/10 cu lama dreapta rigida este utilizat de macelari la dezosatul carnii de pasare. Lama scurta de 10 cm permite manipularea usoara si eficace cu bucati de carne de dimensiune mica.
Cutitul Victorinox 55103/10 cu lama dreapta rigida este utilizat de macelari la dezosatul carnii de pasare.
Lama scurta de 10 cm permite manipularea usoara si eficace cu bucati de carne de dimensiune mica.
Este recomandat pentru utilizarea profesionala in abatoare pasari,sectii transare carne de pasare, carmangerii, etc. cat si pentru uz casnic.
Cere oferta pret Cutit dezosat carne pasare Victorinox 55103/10
Alte Produse Cutit dezosat carne pasare Victorinox 55103/10
-
Nou!
Cutit Dick 1340/10 pentru pasare
Vezi
oferta
Cutit Dick 1340/10 pentru pasare
Casa si Gradina -
Cutit dezosat cu lama curba rigida Victorinox 56603/15
Vezi
oferta
Cutit dezosat cu lama curba rigida Victorinox 56603/15
Casa si Gradina -
Cutit pentru dezosat Victorinox 56503 - 15 cm
Vezi
oferta
Cutit pentru dezosat Victorinox 56503 - 15 cm
Casa si Gradina -
Cutit dezosat cu lama curba flexibila Victorinox 56613/12
Vezi
oferta
Cutit dezosat cu lama curba flexibila Victorinox 56613/12
Casa si Gradina -
Cutite dezosat cu lama curba rigida
Vezi
oferta
Cutite dezosat cu lama curba rigida
Casa si Gradina -
Cutite de dezosat cu lama curba flexibila
Vezi
oferta
Cutite de dezosat cu lama curba flexibila
Casa si Gradina -
Cutit dezosat Victorinox 56603/12 cu lama curba rigida
Vezi
oferta
Cutit dezosat Victorinox 56603/12 cu lama curba rigida
Casa si Gradina -
Cutit Victorinox de Dezosat, flexibil, 12 cm
Vezi
oferta
Cutit Victorinox de Dezosat, flexibil, 12 cm
Casa si Gradina