Curs Specialist HACCP

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Durata: 3 zile Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care prin activitatea lor pot influenta, inclusiv la nivel decizional,

Durata: 3 zile

Grup tinta: Acest curs se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care prin activitatea lor pot influenta, inclusiv la nivel decizional, calitatea serviciilor sau produselor unei organizatii active in domeniul alimentar (productie sau servicii). Acestia obtin astfel competente in implementarea unui sistem de management al sigurantei alimentului conform principiilor HACCP si ISO 22000:2005 in propria organizatie.

Tematica: Notiuni de baza privind calitatea produselor alimentare (Cerinte si tendinte sistemul HACCP pentru siguranta alimentului: evolutie si actualitate, cele 7 principii si 12 etape de urmat pentru implementare.
Pasul 1: Politica pentru calitate (decizia managerului);
Pasul 2: Selectarea si instruirea echipei HACCP;
Pasul 3: Informatii despre produs;
Pasul 4: Informatii despre proces (diagrama de flux);
Pasul 5: Identificarea riscurilor;
Pasul 6: Evaluarea riscurilor si masuri de control;
Pasul 7: Stabilirea punctelor critice de control si a punctelor de atentie;
Pasul 8: Stabilirea valorilor standard si a limitelor critice;
Pasul 9: Monitorizarea in Punctele Critice de Control;
Pasul 10: Actiuni corective;
Pasul 11: Documentatia Sistemului HACCP;
Pasul 12: Verificarea Sistemului HACCP, Auditarea Sistemului HACCP conform ISO 22000:2005, Certificarea Sistemului de management al sigurantei alimentului, Relatia dintre SMC - ISO 9001 : 2000, ISO 22000:2005 si Sistemul HACCP.

Forme de evaluare:Proba scrisa: chestionare de examinare tip grila. Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate recunoscute international in limba romana din partea Centrului de Competenta Academia TAƒÅ“V Rheinland Romania.

Cere oferta pret Curs Specialist HACCP


check

Alte Produse Curs Specialist HACCP