Crema termostabila Anamia

Cere oferta pret

Crema termostabila Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Acesta este destinata producatorilor de croissante si cornuri cu ciocolata precum si in diverse aplicatii de cofetarii sau patiserie.

Crema termostabila Anamia este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii.

Acesta este destinata producatorilor de croissante si cornuri cu ciocolata precum si in diverse aplicatii de cofetarii sau patiserie.

Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala, cu aplicatie prin injectie in produs atat inainte cat si dupa coacere - ulterior, este tartinabila la temperaturi de peste 18 A°C si are un comportamente in general potrivit pentru injectarea produselor de patiserie, cofetarie si umplerea foietajelor.

Prin utilizarea materiilor prime atent selectionate si procesul tehnologic riguros, noi asiguram cremei urmatoarele caracteristici: - aroma, gust, culoare, proprietati excelente pentru a crea un produs atractiv;
- comportament adecvat la aplicare prin injectare in produse inainte cat si dupa coacere;
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizata pe orice linie tehnologica.

Caracteristici organoleptice: - Aspect: crema, nu se admit urme de infestare.
- Culoare: brun-inchis
- Miros si Gust: placut, caracteristic tipului de crema, fara senzatia de asprime la gust, nu se admite
miros si gust strain (de ranced, de mucegai).

Caracteristici fizico-chimice si microbiologice: - Grasime % min 34,5 STAS 2213/11-69
- Umiditate % maxim 1,0 OMS 611/1995
- Zahar total % max 52 STAS 2213/12-70
- Cenusa totala insolubila in HCL 10%, % maxim 0,2 OMS 611/1995
- Plumb mg/kg max 1 STAS 2213/13-69
- Bacterii coliforme Absent OMS 611/1995
- Salmonella Absent OMS 611/1995
- Drojdii si mucegaiuri /10g Max. 100 OMS 611/1995
- Valoare energetica / 100 gr. produs 541 Kcal.

Cere oferta pret Crema termostabila Anamia


check