Consultanta pentru siguranta alimentelor

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Standardul ISO 22000 stabileste cerintele ce trebuie indeplinite de o companie ce doreste sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentelor:

Standardul ISO 22000 stabileste cerintele ce trebuie indeplinite de o companie ce doreste sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentelor: comunicarea interactiva, sistem de management, programe preliminare si principii HACCP.
Acest standard poate sa fie aplicat tuturor organizatiilor din lantul alimentar, de la producatorii de furaje si producatori primari, pana la producatori de alimente, operatori de transport si depozitare si subcontractantii pentru magazinele de vanzare cu amanuntul si depozite alimentare, fiind inclusi si furnizorii de servicii.
Avantajele implementarii unui astfel de sistem de management sunt urmatoarele:

prevenirea unor focare de toxinfectii alimentare, care afecteaza starea de sanatate a consumatorilor
realizarea unui cadru stimulativ pentru o concurenta selectiva in avantajul consumatorilor
imbunatatirea increderii intre clienti, furnizori si autoritatile de supraveghere
desfasurarea de procese sigure si eficiente
riscuri scazute privind garantarea produsului
indeplinirea cerintelor legale si de reglementare
alinierea industriei alimentare din tara noastra la cerintele unei producti moderne de alimente
intergrare usoara intr-un sistem de management al calitatii

Cere oferta pret Consultanta pentru siguranta alimentelor


check

Alte Produse Consultanta pentru siguranta alimentelor

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us