Consultanta ISO 14001

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Preocuparea continua pentru a reduce impacturile negative asupra mediului si cresterea calitatii acestuia, au devenit, in special in contextul actual, o necesitate care trebuie avuta in vedere de toate organizatiile care au,

Preocuparea continua pentru a reduce impacturile negative asupra mediului si cresterea calitatii acestuia, au devenit, in special in contextul actual, o necesitate care trebuie avuta in vedere de toate organizatiile care au, sau pot avea, impacturi semnificative asupra mediului. Existenta acestei preocupari denota responsabilitatea organizatiei, in primul rand in ceea ce priveste protectia mediului, dar si in ceea ce priveste modul de desfasurare al activitatilor in general.

SR EN iso 14001:2005 a devenit sinonimul preocuparii eficiente pentru protectia mediului, reprezentand o garantie ca activitatile si eforturile care se depun in acest sens sunt cuprinzatoare, suficiente si imbunatatite continuu.

Fiind vorba despre un standard ISO, eficienta si controlul proceselor reprezinta un factor esential al conceperii acestuia, insa in cazul Sistemului de Management de Mediu, eficienta proceselor are in vedere acele procese care garanteaza tinerea sub control ale impacturilor asupra mediului si minimizarea acestora sau eliminarea lor in totalitate.
Implementarea acestui standard asigura totodata o metoda eficienta de respectare a cerintelor legislative interne si internationale in ceea ce priveste protectia mediului si imbunatatirea calitatii acestuia.

Cere oferta pret Consultanta ISO 14001


check

Alte Produse Consultanta ISO 14001