Consultanta HACCP ISO 22000

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Industria alimentara, activitatile care au ca scop crearea de bunuri alimentare destinate populatiei, reprezinta domeniul care a atras in ultima perioada atentia deosebita a autoritatilor,

Industria alimentara, activitatile care au ca scop crearea de bunuri alimentare destinate populatiei, reprezinta domeniul care a atras in ultima perioada atentia deosebita a autoritatilor, si implicit reglementarile care fac parte integranta din aceasta. Riscurile si impacturile pe care diverse practici alimentare le-au avut in ultimii ani, fac Siguranta alimentului unul dintre cele mai stricte domenii de activitate.

Practicile care stau la baza acestor activitati sunt cele impuse si/sau inspirate din HACCP/iso 22000. In plus, implementand un Sistem de Management pentru Siguranta Alimentului, va asigurati si de respectarea legislatiei interne si internationale, Sistemul de Management si legislatia fiind omogenizate si concepute pe aceleasi principii. Mai mult, HACCP/iso 22000 este dezvoltat avand la baza Codex Alimentarius, document dezvoltat de ONU si Organizatia Mondiala a Sanatatii si respectand cerintele extrem de riguroase ale unor organizatii de o mare importanta cum ar fi Armata SUA si chiar NASA, aceasta din urma fiind de altfel si cea care a solicitat acest tip de management asupra Sigurantei alimentului pentru prima oara.
HACCP/ISO 22000 este dezvoltat si implementat pe ideologia prevenirii unor situatii nedorite, prin identificarea cauzelor acestora si stabilirea tuturor detaliilor necesare pentru eliminarea si/sau reducerea cauzelor, precum si documentarea tuturor actiunilor intreprinse, pentru a constitui o baza de analiza ulterioara. Respectand principiile HACCP/ISO 22000, va asigurati de eliminarea sau reducerea la minim a tuturor situatiilor care ar putea periclita activitatea Dvs., lasand loc activitatilor propriu zise sa se desfasoare in cel mai eficient mod si cu cele mai bune rezultate.

Cere oferta pret Consultanta HACCP ISO 22000


check