Aviz psihologic medicina muncii

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

Legislatia actuala H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, precum si Legea Sanatatii si Securitatii in munca nr.319/2006, impune efectuarea unui control medical si o verificare a aptitudinilor psiho-

Legislatia actuala H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, precum si Legea Sanatatii si Securitatii in munca nr.319/2006, impune efectuarea unui control medical si o verificare a aptitudinilor psiho-profesionale, la angajare, periodic, reluarea/ schimbarea activitatii angajatului.

Astfel,va stau la dispozitie cu urmatoarele tipuri de evaluari psihologice:
1. Examinare psihologica la angajare, prin care se evidentiaza daca candidatul are abilitatile si aptitudinile necesare pentru a indeplini cerintele postului pe care urmeaza sa il ocupe. Pentru urmatoarele meserii si profesii, evaluarea psihologica este obligatorie :
personal cu functie de decizie
personal cu functie de conducere,
cadre didactice,
personal sanitar, personal educativ
lucrul la inaltime,
lucrul in conditii de zgomot,
lucrul in conditii de izolare,
lucrul in tura de noapte,
munca in campuri electrice si electromagnetice, manipulare de substante toxice si stupefiante,
munca in mediu subteran,
cetateni straini care lucreaza pe teritotiul Romaniei,
angajatii care conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si-n timpul orelor de serviciu sau se deplaseaza cu acestea intre locul de munca si domiciliu.

2. Examinare psihologica periodica ofera posibilitatea cunoasterii modului in care abilitatile si aptitudinile evaluate la angajare, evolueaza din punct de vedere al intereselor si aspiratiilor angajatului, oferind un bun indicator asupra calitatii muncii.

3. Examinare psihologica la schimbarea functiei face parte din selectia profesionala, urmata procesului de recrutare, pentru a verifica posibilitatile angalatului de a desfasura o munca cu randament ridicat.

4. Examinare psihologica pentru promovarea profesionala. In urma unei asemenea evaluari, managerul are posibilitatea sa obtina informatiile necesare in luarea hotararii de asi supune subalternul la un salt professional sau nu.

5. Examinare psihologica la reluarea activitatii, acesta realizandu-se dupa un concediu medical prelungit sau dupa unul de maternitate/ paternitate.

Cere oferta pret Aviz psihologic medicina muncii


check

Alte Produse Aviz psihologic medicina muncii