Apartamente noi, 2cam, 58mp, 55000 Euro, Oltenitei

Cere oferta pret

Dormitoare: 2 Bai: 1 Metri patrati: 58 Mobilat: Nu Animale de companie: Nu Taxa agentului: Nu Complexul "Gama Residence 3" este situat in zona de sud, la intrare in orasul Popesti Leordeni.

Dormitoare: 2
Bai: 1
Metri patrati: 58
Mobilat: Nu
Animale de companie: Nu
Taxa agentului: Nu

Complexul "Gama Residence 3" este situat in zona de sud, la intrare in orasul Popesti Leordeni. Imobilul P 5, ce cuprinde 32 apartamente de 1 si 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 33 mp utili si 67 mp utili,va fi finalizat la sfarsitul lunii martie 2012. Apartamentele se vand complet finisate "la cheie"( gresie,faianta, parchet, termopan, centrala proprie, obiecte sanitare, aer conditionat) bransate la utilitati. Preturille sunt cuprinse intre 31.500 Euro si 66.000 Euro.Conditii de cumparare: Rezervare-500 Euro; Antecontract -minim 5% iar diferenta de pret se va achita la predarea imobilului.
Biroul nostru de vanzari va supune atentiei mai multe locatii nou construite ,amplasate in zona de Sud a Bucurestiului, toate postate pe site-ul WWW.VILE-POPESTI.RO . Conditiile de contractare a imobilelor sunt foarte avantajoase intrucat noi nu percepem niciun fel de comision de intermediere ,astfel ca reduceti semnificativ costurile de achizitie a unui apartament ,pe de o parte,iar pe de alta parte veti gasi centralizate in portofoliul nostru toate imobilele noi din sud pe care le puteti viziona si achizitiona fara taxa de intermediere. Pentru mai multe informatii sunati la 0768.397.773

Cere oferta pret Apartamente noi, 2cam, 58mp, 55000 Euro, Oltenitei


check

Latest Tweets

Contact Us

Follow Us