Accesare finantari europene

Report abuse Categorie: Servicii
Subcategorie: Diverse

Cere oferta pret

1. Valoarea adaugata de CISA In urma evaluarii proiectelor propuse spre analiza, selectia acestora va fi efectuata pe baza nivelului indicatorilor vizati.

1. Valoarea adaugata de CISA

In urma evaluarii proiectelor propuse spre analiza, selectia acestora va fi efectuata pe baza nivelului indicatorilor vizati. CISA contribuie la pregatirea proiectelor prin identificarea factorilor de succes in accesarea finantarii.

Relevanta proiectului
- Definirea contributiei proiectului la obiectivele schemei de finantare
Eligibilitatea
- Conformitatea costurilor in ceea ce priveste activitatile eligibile si valorile absolute
- Asigurarea informatiilor si datelor complete in ceea ce priveste indeplinirea criteriilor de
selectie
Calitatea si coerenta proiectului
- Contributia financiara a solicitantului
- Alocatia Financiara Nerambursabila (AFN)
- Calitatea propunerii tehnico-financiare
- Corelarea intre obiectivele proiectului si rezultate
Maturitatea proiectului
- Evaluarea fezabilitatii tehnice si economice si a viabilitatii proiectului
- Evaluarea financiara a proiectului si a capacitatii solicitantului de a finanta proiectul
Sustenabilitatea proiectului
- Nivelul de inovare al proiectului (RO / UE)
- Structura investitiilor
- Cresterea numarului locurilor de munca.
Capacitatea beneficiarului de implementare a proiectului

2. Studiul de fezabilitate
In situatia in care proiectul presupune realizarea inclusiv a unor obiective de constructii, beneficiarul va asigura : SF - Studiul de fezabilitate, DTAC - Documentatie tehnica necesara autorizarii lucrarilor, PTh +DE - Proiect tehnic de executie si Detalii de executie. SF este un document elaborat in comun de firma de arhitectura si de catre CISA. Firma de arhitectura asigura realizarea capitolelor de constructii montaj din cadrul Devizului General elaborat conform HG 28/2008 si descrierea proiectului din punct de vedere tehnic.
CISA asigura analiza economica - analiza scenariilor, analiza cost-beneficiu, analiza de risc si senzitivitate, calculul indicatorilor economico-financiari ai investitiei.

3. Planul de afaceri
Planul de afaceri va evidentia beneficiile proiectului pentru comunitate, numarul de locuri de munca generate, cat si elementele relevante cu privire la indicatorii vizati de Programul Operational.
CISA elaboreaza analizele comerciale si financiare necesare deciziei de dezvoltare a afacerii. Planul arata daca societatea are resursele si experienta necesare pentru implementarea proiectului.
Solicitantul (beneficiarul) trebuie sa arate ca are o situatie financiara stabila, ca a generat profitdin exploare in anul anul/ anii anteriori si ca nu are datorii la stat. Elementele componente ale planului de afaceri cuprind:
Istoric & Actionari; Model organizational; Echipa de management; Produse si servicii; Studiu de piata; Plan de marketing; Analiza SWOT; Model de afaceri, Scenarii & Proiectii financiare

4. Implementarea proiectului
Activitatilor aferente derularii proiectului vor fi desfasurate in conformitate cu elementele identificate in planul de afaceri, planul de implementare si procedurile de control intern stabilite de managementul organizatiei.
Echipa CISA are capabilitatile si experienta necesare oferirii de consultanta pentru derularea cu succes a proiectului finantat din fonduri europene

5. Post implementare proiect
CISA asigura servicii si sustinere in etapa de post-implementare a proiectului in relatiile cu autoritatile relevante pentru proiect.

Cere oferta pret Accesare finantari europene


check

Alte Produse Accesare finantari europene